Poslavlja se slovenski rekorder

Po več kot 25 letih igranja rokometa se poslavlja rekorder slovenskih igrišč, Grega Jamnik. 


V dresu Urbanscape Loke bo v petek svojo zadnjo tekmo v karieri odigral Grega Jamnik, ki se po več kot 25 letih aktivnega igranja rokometa poslavlja. Grega je svojo pot začel v rokometnem društvu Škofja Loka, kasneje  v sezoni 2012/13 pa je okrepil ekipo Ribnice kjer je ostal eno sezono in se potem nadaljeval v Mariboru. V sezoni 2016/17 se je ponovni vrnil v domači klub, kjer bo po koncu letošnje sezone končal kariero. 

Pri svojih 19 letih je pod vodstvom Cvijiča dosegel rekord slovenskih prvoligaških igrišč. Na tekmi proti Rudarju je dosegel kar 30 zadetkov! Ja prav ste slišali 30. Končni rezultat te tekme je bil 57:13. 

Grega Jamnik: “DRAGI navijači, ljubitelji rokometa, rad bi vas povabil na mojo zadnjo tekmo v karieri, rad bi se poslovil pred domačo publiko, kjer se je vse skupaj tudi začelo. Zelo vesel bom vaše družbe, da skupaj zaključimo uspešno sezono. Trenutno pravih občutkov se ni, namreč hočem odigrati zadnjo tekmo kot, da je prva v sezoni. Mislim, da bodo tisti res pravi občutki prišli šele po tekmi.”

Na vprašanje ali bo v klubu opravljal kakšno drugo funkcijo pa je odgovoril: “Obstaja možnost, veselilo bi me treniranje mlajših selekcij. Kaj bo pa to prineslo, bo pa čas povedal.”

 

FOTO: RD URBANSCAPE LOKA

Komentarji