Prapotnik: “Celje Pivovarna Laško je edini klub v Ligi NLB, ki na Hardeku še ni doživel poraza”

Ormožani bodo danes ob 19. uri na domačem terenu poskušali presenetiti Celje. Obe moštvi sta trenutno pri osmih točkah, res pa imajo Celjani na svojem računu tekmo manj, medtem ko so rokometaši Jeruzalem Ormoža v drugem krogu izgubili proti Trimu.


Trener Ormoža, Saša Prapotnik je najprej naslovil situacijo z virusom COVID-19, saj ni bil prepričan ali bo obračun sploh odigran: “Najprej bomo veseli, če do tekme, glede na dogodke okrog virusa, sploh pride. Če do nje pride, pa bomo v njo šli povsem neobremenjeni in v želji, da na tekmi proti absolutnemu favoritu uživamo.”

Jasno je, da so Celjani favorit proti vsakemu nasprotniku v 1. NLB ligi in tega se zaveda tudi Prapotnik. Kljub temu dodaja: “Seveda to ne pomeni, da smo že vnaprej izobesili belo zastavo, ampak želimo tudi tokrat čim dražje prodati svojo kožo. Celje Pivovarna Laško je edini klub v Ligi NLB, ki na Hardeku še ni doživel poraza. Leto in pol nazaj so Celjani namreč padli v Ljutomeru. Sanje so dovoljene in seveda v Ormožu sanjamo, da bo pogled na lestvico po tekmi še lepši (smeh). Seveda so tekmeci popolni favoriti obračuna, a to bodo morali dokazati tudi na parketu.”

FOTO: MRK KRKA

Komentarji