Praprotnik pred MRK Ljubljano: “Pričakujem tekmo, kjer se bo vprašanje zmagovalca odločilo v zadnjih desetih minutah srečanja”

Rokometaši Jeruzalema iz Ormoža so izgubili na tekmah 6. in 7. kroga, v zadnjem obdobju pa so izven aktualnega ritma, saj so zaradi številnih odpovedi tekem zadnjič nastopili 17. oktobra. Ormožani se zavedajo, da proti MRK Ljubljani ne bodo imeli lahkega dela. 


“Ekipa, ki jo imam na razpolago, se počuti zdravo, če govorimo o virusu. Imamo pa nekaj rahlih poškodb, a fantje so tako željni igre, da bodo stisnili zobe in odigrali pomembno tekmo, ki je pred nami. Po poškodbi se je k normalnim treningom, po več kot mesecu dni pavze, vrnil vratar Aleš Zemljič in glede vratarjev smo še najmanj v skrbeh. Igramo proti novincu v Ligi NLB, Ljubljani, ekipi, katero vodi izkušeni trener Bojan Čotar. Gre za mlado ekipo z dvema Ormožanoma, Vidom Lukmanom in Miho Kolmančičem, ki goji hitro igro. Ljubljančani so bistveno boljši v napadu kot v obrambi in v prvi vrsti bo potrebno zajeziti njihovo hitro igro ter doseganje lahkih zadetkov. Glede na domač teren, zgodovino obeh klubov v elitni ligi, stanje na lestvici in izkušnje naših igralcev smo v vlogi favorita. Tega se zavedamo, a kot radi rečemo, papir prenese vse. Vem, da nas čaka krvav pot in da bo potrebno odigrati tekmo res na visoki ravni, če želimo priti do zmage, ki bi nam olajšala nadaljevanje sezone. Pričakujem tekmo, kjer se bo vprašanje zmagovalca odločilo v zadnjih desetih minutah srečanja,” pred tekmo razmišlja glavni trener Ormoža, Saša Praprotnik.

Srečanje se bo pričelo ob 19. uri.

FOTO: MRK KRKA

Komentarji