Pred nami nov krog 1. ženske rokometne lige

Osmi krog prve ženske rokometne lige se začenja danes v Velenju, s tekmo med ŽRK Velenje in ŽRK Z’Dežele.


Celjanke bodo poizkušale ohraniti drugo mesto na lestvici, Velenjčanke pa bodo iskale svojo 3. zmago v državnem prvenstvu. Pred dvobojem je Adrijana Černivec, rokometašica Velenja povedala: “V petek nas ponovno čaka zahtevna tekma, saj v domačo dvorano prihajajo kakovostne tekmice iz Celja. Skozi celoten obračun bomo morale biti zbrane in se boriti od prve do zadnje sekunde.”

Pomočnica trenerja, Saša Čajevec pa je povedala: “Tekmo z ŽRK Velenje nestrpno pričakujemo v želji po nadaljevanju zmagovalnega niza v gosteh. Velenjske rokometašice so zelo dobra ekipa, na katero se moramo resno pripraviti.”

Na drugi tekmi, ki se bo prav tako začela ob 20.00, bodo v Izoli pri ŽRK Trgo ABC Izola gostovale Krimovke. Ljubljančanke bodo želele podaljšati svojo neporaženost in se dobro pripraviti na novo tekmo Lige prvakinj. Pred tekmo je Borut Hren, trener Izole dejal: “Tekme s večkratnimi državnimi in evropskimi prvakinjami so vedno atraktivne in nagrada za trud mojih deklet. Upam, da bomo v dvoboj vstopili sproščeno in brez pretiranega strahu, ter izolski publiki ponovno prikazali všečno in borbeno predstavo.”

1. ŽENSKA ROKOMETNA LIGA, MODRA SKUPINA, 8. KROG:
petek, 5. novembra, ob 20.00:
ŽRK VELENJE : ŽRK Z’DEŽELE
ŽRK TRGO ABC IZOLA : KRIM MERCATOR LJUBLJANA
Komentarji