PRESTOPNA BOMBA: Domen Novak zapušča Celje in se seli k TEMU velikanu?

Slovenski rokometni virtuoz na desnem krilu Domen Novak ima za sabo odlično sezono. Mladi Ljubljančan se je izkazal tako v domačem prvenstvu kot tudi v Ligi prvakov. Z odličnimi predstavami si je priboril tudi mesto v prvi postavi Celja Pivovarni Laško, pred Galom Margučem.


Novak je z 102 goli najboljši strelec Celja v ligi NLB letošnje sezone, v Ligi prvakov pa je dosegel 40 zadetkov. Na svoj potencial je Novak že večkrat opozoril na tekmah Lige prvakov, nedavno pa je za svojo trdo delo prejel lepo priznanje. Novak je namreč v izboru za najboljšega mladega igralca letošnje sezone Lige prvakov (zanj lahko glasujete TUKAJ).

Svoj potencial je Novak pokazal tudi na zadnji reprezentančni akciji konec aprila, ko je z odliko debitiral za slovensko člansko izbrano vrsto. Dobre predstave Novaka pa niso ostale neopažene.

Po neuradnih informacijah in poročanju portala “Handball.leaks” bi naj Novak ob koncu te sezone zapustil Celje in se preselil v nemško Bundesligo. Pridružil naj bi se nemškemu klubu HSG Wetzlar, ki se nahaja na 7. mestu lestvice nemškega državnega prvenstva. Več uradnih informacij bo znano kmalu.

FOTO: Gregor Katič/RK Celje Pivovarna Laško

Komentarji