Pri Dobovi konec finančne krize

Na našem portalu smo včeraj poročali o začetku priprav RK Dobova, ki se že dober teden pripravlja na novo sezono v ligi NLB. Klub so zapustili nekateri nosilci igre, zato so v upravnem odboru pošteno zavihali rokave in pripeljali številne okrepitve.


Kolegi iz Ekipe SN so ob začetku priprav opravili krajši pogovor s predsednikom kluba Mišom Kostevcem, ki je govoril o ciljih pred sezono 2021/2022: “Po koncu sezone smo se zavestno lotili pomladitve ekipe. Želeli smo priključiti naše talentirane mladince, ki so se uvrstili v prvo ligo, kar je za naš klub lep uspeh. Poleg tega smo pripeljali nekatere igralce iz Posavja. Na položaje, ki smo jih morali popolniti, pa smo pripeljali še tri tujce,” je za Ekipo SN povedal Kostevc.

Cilj ekipe je sredina lestvice, Kostevc pa je omenil tudi krizo v lanski sezoni, ki pa bi naj bila sedaj končana: “Lani je bila pri nas kar kriza, tako da smo morali nekaj igralcev prodati. Ampak finančne težave smo rešili. Upam, da bo ta sezona zdaj normalna in da bomo letos kakšno mesto višje od enajstega, ki smo ga zasedli v prejšnji sezoni. To so pričakovanja, čeprav je res, da se krepijo tudi druge ekipe, tako da bo liga zanimiva, želim, da vsaj tako kot v zadnji sezoni, tako v ligi za prvaka kot za obstanek. To, da se praktično do zadnjega kroga ne ve, kdo bo prvak in kdo izpade, je za to ligo super,” je za Ekipo SN zaključil Mišo Kostevc.

FOTO: RK Dobova

 

Komentarji