Prva tekma B-reprezentance

Moška članska B-reprezentanca je odpotovala v Srbijo. V četrtek se bo ob 18. uri Stari Pazovi na prijateljski tekmi pomerila s srbsko B-reprezentanco.


 V ponedeljek se je v Zrečah zbrala moška reprezentanca in začela priprave na januarsko svetovno prvenstvo na Poljskem in Švedskem. Treningom slednje so bili priključenih številni mlajši rokometaši, ki tvorijo B-reprezentanco na njeni prvi akciji. Namen slednje je, da zbrani obetavni rokometaši začnejo pridobivati mednarodne članske reprezentančne izkušnje, obenem pa dobijo prve vpoglede v delo članske A-reprezentance.

B-reprezentanca je v sredo v Zrečah opravila še zadnji trening ter v popoldanskih urah odpotovala proti Srbiji. Na pot so se podali vratarja Gal Gaberšek in Alen Skledar, krilni igralci Staš Slatinek JovičićUrban PippMatic PippTim Cokan, zunanji igralci Uroš MilićevićMatevž ŽagarPeter ŠiškoTilen StrmljanMarko Kotar,Grega Krečič in Timotej Grmšek ter krožni napadalci Darko StojnićJernej Drobež in Lan Grbić.

 

Rokometaši A-reprezentance medtem ostajajo v Zrečah, kjer bodo nadaljevali s prvim ciklusom priprav na svetovno prvenstvo. Z njimi ostaja tudi selektor Uroš Zorman, zato bo ekipo v Srbiji vodil Boris Denić. Od srede zjutraj je reprezentanca sicer na pripravah močnejša za dodatno ime. Po bolezni se je treningom priključil krožni napadalec Celja Pivovarne Laško Stefan Žabić. Poleg njega bodo na Štajerskem še naprej trenirali vratarja Jože Baznik in Urban Lesjak, krilni igralec Tadej Mazej ter zunanji igralci Aleks VlahAleks KavčičDomen MakucNejc Cehte in Jure Dolenec.

Komentarji