Pucelj: “Nismo izpolnili naših ciljev”

Kljub številnim odhodom iz dežele suhe robe, so danes na Facebook strani RD Riko Ribnica sporočili, da v klubu ostaja kapetan ekipe Jan Pucelj. Pucelj je bil v letošnji sezoni lige NLB drugi strelec Ribnice z 96 goli, pri suhorobarjih pa ostaja tudi v sezoni 2021/2022.


Jan Pucelj je dolgoletni član RD Riko Ribnice, v sezoni 2017/2018 pa je za eno sezono odšel na obrobje Ljubljane k Škofljici. Po eni sezoni na Škofljici se je odločil za povratek v Ribnico, kjer že nekaj sezon velja za nepogrešlivega igralca ekipe.

“Najprej se zahvaljujem upravi kluba za izkazano zaupanje. V sezoni, ki je za nami, naših ciljev nismo izpolnili, vendar v športu ne gre vedno vse po načrtih. V prihajajoči sezoni si želimo predvsem normalnih razmer za tekmovanje, z navijači na tribunah. Dolga leta so bili naš osmi igralec, v minuli sezoni smo jih zelo pogrešali. V naslednjo sezono gremo polni optimizma, želimo popraviti vtis in se vrniti na mesta, ki vodijo v evropska tekmovanja,” je ob podaljšanju pogodbe z Ribnico dejal kapetan Jan Pucelj.

 

Komentarji