Rapotec: “Zadovljen sem, a imamo še rezerve”

V 11. krogu lige NLB smo spremljali letošnji prvi obalni derbi med ekipama Kopra in Izole. Derbi kroga so z odličnim vzdušjem popestrili navijači obeh ekip, predvsem Ribari, ki so svoje igralce prišli podpirati v zelo velikem številu. Koprčani so derbi pričakovano dobili in vknjižili peto prvenstveno zmago, s katero so obdržali šesto mesto na lestvici. Izolani pa so doživeli deveti poraz in so prikovani na zadnje mesto lestvice.


Težko pričakovan obalni derbi je bil izenačen vse do zadnjih petnajst minut tekme, ko so Koprčani naredili dovolj veliko razliko za zanesljivo zmago. Trener Koprčanov Uroš Rapotec je zadovoljen s prikazano igro, a v igri svojih varovancev vidi rezerve: “Vesel sem, da smo osvojili novi točki. Zelo sem vesel tudi zato, ker so se moji fantje borili vseh 60 minut in v tako lepem ambientu, kot je polna dvorana Bonifika prikazali borbeno predstavo. Mislim, da smo potek tekme nadzirali in zasluženo zmagali. Mi se moramo še popraviti, naša nihanja skozi celotno sezono so normalen proces razvoja in prilagajanja novih igralcev.”

“Mislim, da bomo v drugi polovici drugega dela prvenstva začeli kazati svojo pravo podobo in potem verjamem, da bomo marsikateremu prvoligašu trn v peti,” dodaja Rapotec.

Foto: Jakob Bužan/RD Koper

Komentarji