Razgor po poškodbi ponovno za Maribor

Pred pričetkom sezone se je v Maribor vrnil najboljši strelec v zgodovini Štajerskega kluba, Simon Razgor.


Povratek v klub si je Razgor predstavljal drugače, saj je ponoven debi zaznamovala poškodba stopala. V 6. krogu Lige NLB je legenda kluba vendarle dočakala prvi nastop za Maribor po povratku.

Razgor je za Maribor igral med letoma 2007 in 2014, v tem času pa je dosegel 1173 golov. Po povratku v Slovenijo, se je odločil, da bo ponovno oblekel vijolični dres in mlademu klubu pomagal s svojimi izkušnjami.

Za klubsko spletno stran je povedal:

Kakšno je stanje po poškodbi, kakšna je forma?
“Stanje po poškodbi še ni optimalno. Sem dovolj pripravljen za igro, ampak nisem še na 100-odstotkih. Stopalo še ni povsem pripravljeno, ampak se trudim. Iz dneva v dan je boljše. Mislim, da sem na dobri poti.”

Kako te je sprejela ekipa, kako je biti med mladimi fanti?
“Ekipa me je sprejela dobro. Mislim, da me vsi poznajo in vedo, kaj lahko doprinesem naši ekipi. Imamo dober odnos in čvrste temelje za uspešno zgodbo.”

Kakšni so cilji za to sezono?
“Cilji za letošnjo sezono? Trenutno imamo veliko težav s poškodbami. Zaradi številnih odsotnosti težko treniramo, saj nas trenutno ni dovolj niti za dve postavi. Mislim, da gremo iz tekme v tekmo. Težko bo nabirati točke. Ko bo ekipa kompletna, bo veliko lažje. Lažje se bomo pripravili na nasprotnika. Smo še na začetku sezone, zato mislim, da se bo vse odvijalo v pozitivno smer.”

Foto in vir: RK Maribor Branik/Mitja Potočnik

Komentarji