Razpad ekipe v PSG? Francoskega velikana zapuščata ena glavnih akterjev…

Francoski velikan in eden izmed najbogatejših rokometnih klubov na svetu še vedno išče pot do željene lovorike v Ligi prvakov. Zgrešeno filozofijo kluba so očitno spoznali tudi nekateri zvezdniki kluba, ki so se odločili, da klub zapustijo.


Pred nekaj meseci je bilo veliko govora o odhodu enga izmed največjih zvezdnikov svetovnega rokometa Mikkela Hansna, ki bo pariški klub zapustil po izteku prihodnje sezone. Hansnu se pridružujeta tudi vratar Vincent Geraard in desni zunanji igralec Nedim Remili.

V zadnjih dneh je veliko govora tudi o odhodu prvega vratarja Pariza Vincenta Gerarda. Gerard je stopil v stik s francoskim klubm Saint-Raphael, s katerim bi naj že sklenil sodelovanje po izteku sezone 2021/2022. Gerard je včeraj govorice potrdil za francoski časopis L’Equipe. Francoski reprezentant ni našel skupnega jezika s športnim direktorjem PSG-ja Omeyer-jem, ki naj bi bil premalo odločen za podaljšanje pogodbe z Gerardom.

Po poročanju portala Handball-Planet se iz slovitega kluba seli tudi Nedim Remili. Francoski levičar naj bi se preselil na Poljsko k Kielcam, kjer bi na položaju desnega zunanjega združil moči z Alexom Djushebaevom. 26-letni Francoz je član PSG-ja od leta 2016.

Komentarji