Rekla je DA!

V prejšnjem tednu je bilo odigranih 22 tekem v evropskih tekmovanjih. V moški kategoriji Lige prvakov je na sporedu še nekaj zanimivih obračunov pred božično novoletnimi prazniki, medtem ko so klubi v ženski Ligi prvakinj zaključili s prvim delom tekmovanja. Mesec november pa je bil pester tudi izven igrišč, kjer so številni klubi izvajali različne aktivnosti na socialnih omrežjih.


Prve “žrtve” Movembra

V madžarskem klubu Veszprem so v mesecu novembru izvedli kampanijo, v kateri si bodo igralci kluba pustili brke in s tem podprli mesec ozaveščanja o moških zdravstvenih težavah. Prva dva igralca, ki sta spremenila svoja izgleda, sta bila Manuel Štrlek in Andreas Nilsson. V spodnjem videu si oglejte kaj sta imela za povedati o “movemberski kampanji”.

Manuel Strlek – Movember

Manuel Strleket kérdeztük a Movember mozgalomról, arról, hogyan figyel az egészségére, illetve környezete véleményét bajuszáról.Manuel mezére az alábbi linken lehet licitálni.We asked Manuel Strlek about the Movember Movement, his way of staying healthy and his surroundings' opinion on his moustache.You can bid on Manuel's game jersey on the link below.#Movember #MentsManust #RedUnitedhttps://handballveszprem.hu/hu/licitek

Objavil/a Veszprém Handball Team dne Ponedeljek, 18. november 2019

Andreas Nilsson – Movember

Andreas Nilssont kérdeztük a Movember mozgalomról, arról, hogyan figyel az egészségére, illetve környezete véleményét bajuszáról.Andreas mezére az alábbi linken lehet licitálni.We asked Andreas Nilsson about the Movember Movement, his way of staying healthy and his surroundings' opinion on his moustache.You can bid on Andeas' game jersey on the link below.#Movember #MentsManust #RedUnitedhttps://handballveszprem.hu/hu/licitek

Objavil/a Veszprém Handball Team dne Petek, 15. november 2019

Dogodek večera: Zaročitev na rokometni tekmi

Kljub težavam rokometašev Veszprema na tekmi proti Brestu na igrišču, pa je za dogodek večera poskrbel trenutek zasnubitve med dvema zaljubljencema. Med polčasom je na igrišču moški zaprosil svojo ljubimko, ki je odgovorila z da.

A Hét Szurkolója díjat ezúttal veszprémiek kapták az EHF-től, hiszen a Brest elleni mérkőzés szünetében sikeres…

Objavil/a Veszprém Handball Team dne Nedelja, 17. november 2019

Meditacija krožnega napadalca

Nekateri igralci uporabljajo meditacijo, drugi uporabijo jogo za sprostitev živcev pred pomembno tekmo. Krožni napadalec PSG-ja Kamil Syprzak je poskrbel za “pozo” pred tekmo s Flensburgom, ki so jo Parižani dobili z 32 : 30.

Rokometno obarvan božični pulover

Božič je pred vrati in ekipe se vneto pripravljajo na božično novoletne praznike. Danski Aalborg je bila prva ekipa, ki je začela s prodajo rokometnih božičnih puloverjev, ki so postali spletni hit. So vam všeč?

Zebra v Portu

Kiel je znan po tem, da imajo vsako domačo tekmo bučno podporo s tribun. Črno-rumene na vsaki domači tekmi spremlja okoli 10.00 gledalcev, Nemci pa so imeli bučno podporo tudi na tekmi v Portu, ki so jo po napeti končnici dobili z 30 : 29. Na spodnji sliki lahko vidite njihovo značilno maskoto “Zebro”, ki je Nemce bodrila tudi na gostovanju v Portu.

Porto im November? Kann man mal machen. Liebe Zebras, bringt nachher die Punkte mit zurück ins kalte Kiel! #wirSindKiel #AuchInPorto EHF Champions League

Objavil/a THW Kiel dne Sreda, 13. november 2019

 

Komentarji