Repina pred Krko: “Točki morata ostati doma”

Rokometaši Slovana in Krke se bodo jutri ob 19.00 uri pomerili v dvorani na Kodeljevem. Oboji z dosedanjim potekom sezone niso preveč zadovoljni, zato lahko jutri pričakujemo izjemno borbeno predstavo in boj do zadnje sekunde.


Aleš Repina, trener LL Grosist Slovana: “V zadnjem krogu  prihaja v goste ekipa Krke. Tako kot mi, tudi Novomeščani verjetno niso zadovoljni z dosedanjim točkovnim izkupičkom, zato pričakujem borbeno igro obeh ekip. Zavedamo se pomembnosti tekme kot tudi kvalitete gostov, vendar točki morata ostati doma.”

Podobno razmišlja tudi rokometaš Krke Mark Batagelj:“Čaka nas nov izziv proti ekipi LL Grosista Slovana. Ta velja za kakovostno ekipo, a prav tako kot mi ne ujame pravega zmagovalnega ritma. Na tekmo se pripravljamo kot na vsako drugo. Na nas je, da prenesemo igro iz treningov na tekmo ter odigramo bolj odgovorno in zrelo, predvsem pa z manjšim številom tehničnih napak. S soigralci se zavedamo pomena tekme in se bomo maksimalno potrudili, da močno želeni točki odnesemo iz prestolnice v Novo mesto.”

FOTO:Lin Gombač/RD LL Grosist Slovan

Komentarji