Reprezentančno obarvan vikend za mlajše reprezentance

Tudi mlajše reprezentance so bile za vikend na delu. Mlajši kadeti so bili v Szegedu (MAD), kadeti v Balatonboglarju (MAD) in mladinci so bili v Poreču (HR). 


V petek so vikend odprli kadeti, ki so se veselili zmage nad Portugalsko. Zmage so se veselili z rezultatom 36:32. Najboljši strelec obračuna je bil Nejc Hriberšek s 15 zadetki. 

Sobotno dopoldne so lepo zaključili mladinci, ki so se v Poreču na zadnji tekmi z Hrvaško reprezentanco veselili zmage z rezultatom 30:29. Najboljši strelec srečanja med Hrvaško in Slovenijo pa je bil Makuc z 8 zadetki. Ob 16. uri so slovenski kadeti merili moči prav tako s Hrvaško reprezentanco, a je zmaga šla v roke Hrvaške, ki je obračun končala z rezultatom 22:31. Po zmagi in porazu pa so mlajši kadeti za konec dneva končali tekmo z Madžarsko brez zmagovalca (23:23). 

Zadnji dan vikenda je pred članskim obračunom v dvorani Golovec odprla mladinska reprezentanca, ki se je v Poreču ponovno veselila zmage nad Hrvaško reprezentanco z rezultatom 21:20. Najučinkovitejši strelec je bil Janc, ki je prispeval 6 zadetkov. Prav tako se je ob isti uri pomerila tudi kadetska reprezentanca, ki je vknjižila svoj drugi poraz na turnirju. Pomerili so se z ekipo Madžarske reprezentance. Za konec nedeljskega popoldneva so se mlajši kadeti pomerili z Madžarsko in žal morali priznati poraz. Tekma se je zaključila z rezultatom 26:28. 

 

 

FOTO: Rokometna zveza Slovenije 

Komentarji