Ribnico zapušča dolgoletni član

RD Riko Ribnica je danes na svojem Facebook profilu objavila novico, da klub zapušča tudi desni krilni igralec Rok Setnikar. Setnikar se tako po skoraj petih letih poslavlja iz Ribnice. Kje bo nadaljeval kariero še ni znano.


Izkušeni desni krilni igralec je za Ribnico na 140 tekmah dosegel 422 golov, v dresu ribniškega kluba pa se je dvakrat veselil naslova državnega podprvaka, dvakrat pa je z Ribnico osvojil tretje mesto.

Rok Setnikar tako po skoraj petih zapušča Ribnico, kjer je pustil velik pečat. Poslavlja se kot eden najboljših strelcev zdajšnje generacije. Setnikar je ob odhodu iz Ribnice podal tudi zadnjo izjavo: “Po skoraj petih sezonah se poslavljam od ribniškega dresa in v tem času smo z ekipo nanizali veliko lepih in tudi zgodovinskih uspehov. Zahvalil bi se vsem soigralcem in strokovnemu štabu, tako sedanjim kot tistim, ki so bili v ekipi prejšnja leta, saj so vsi doprinesli k enemu lepemu obdobja v moji rokometni karieri. Seveda tudi zahvala vsem navijačem, ki so nas spodbujali ob vseh zmagah in tudi težkih trenutkih ter Navijaška skupina Ribn’čan, ki zna z ostalimi gledalci pričarati fantastično kuliso v ribniški dvorani. Tako da upam, da bodo kmalu spet lahko v živo navijali za fante v ribniškem dresu, saj si fantje to res zaslužijo. Hvala vsem in srečno tudi v prihodnje,” je dejal 30-letni Setnikar.

Komentarji