Sanković: “Potrebno bo še veliko dela, da obstanemo v Ligi NLB”

Osrednja tekma ekip iz spodnjega dela lestvice se je po hudem boju končala brez zmagovalca. Ljubljanska ekipa je po osvojeni točki napredovala na deseto mesto na lestvici, novomeška po prvem remiju v sezoni ter eni zmagi in osmih porazih ostaja na zadnjem mestu v 14-članski ligi.


Robi Sanković, rokometaš LL Grosista Slovana:
“Žal se na koncu ni izšlo po naših željah. Kljub temu, da smo kontrolirali rezultat skozi celotno tekmo, smo v ključnih trenutkih zgrešili kar nekaj neoviranih priložnosti in pripeljali tekmo v neigotov položaj. To so gosti izkoristili in dosegli točko, ki obema ekipama veliko pomeni v borbi za obstanek. Potrebno bo še veliko dela, da obstanemo v Ligi NLB.”

Mirko Skoko, trener Krke:
“Zavedali smo se, da nas čaka težka tekma. Vsi vemo, da je LL Grosist Slovan kakovostna ekipa. Prepričan sem, da bo začel igrati tako kot se od njega pričakuje. Poraz proti Ljubljani doma je bil za nas zelo boleč. Sedaj smo vzeli točko, čeprav sem mnenja, da bi, glede na to, kakšno borbo smo prikazali, lahko tudi obe. Ta točka nam veliko pomeni predvsem z vidika dviga morale in tega, da igralci vidijo, česa so sposobni na igrišču. To je dobra popotnica za naprej, poskušali bomo presenetiti še kakšno ekipo.”

Ljubljanska ekipa bo v prihodnjem krogu gostila Celje Pivovarno Laško, novomeška pa bo gostovala v Slovenj Gradcu. Obe tekmi bosta v soboto, 19. decembra.

Komentarji