Saša Prapotnik in Uroš Krstič pripravljena na začetek

Pri Rokometnem klubu Jeruzalem Ormož bo počasi vse nared za pričetek priprav na novo sezono. Priprave bodo Ormožani v celoti oddelali v domačem kraju, s prvim treningom začnejo 27. julija. Poleg vinarjev pa bodo s treningi pričeli tudi nekateri igralci Velike Nedelje, ki tako z naskokom prvi pričenjajo trenažni proces v 2. DRL.


“Letos imamo na razpolago kar šest tednov priprav in zato na začetku ne bomo pretiravali z fizičnimi napori, ki bi posledično obrodili z nepotrebnimi poškodbami. Za fizično pripravo ormoških rokometašev bo letos skrbel Mario Posarič, tudi trener vratarjev, s katerim sva s skupnimi močmi ter skrbno pripravila načrt priprav za prvi del sezone 2020/21. Prvi ponedeljkov dan priprav bomo kot tradicija že vrsto let veleva pričeli z nogometom,” je razložil ormoški trener Saša Prapotnik.

Ekipi se bodo na atletskem stadionu priključili še igralci Velike Nedelje, ki sicer svoje uradne treninge prične šele v ponedeljek 24. avgusta. “Nekateri fantje iz Ormoža, kateri bodo letos nosili dres Velike Nedelje v 2. DRL, bodo dali skozi celotne priprave z Ormožani, drugi fantje pa bodo po zelo dolgi pavzi v dveh skupinah z Ormožani trenirali dvakrat do trikrat na teden. Enostavno želimo, da fantje na priprave Velike Nedelje že pridejo vsaj malo pripravljeni in da se ob tem izognejo poškodbam po kar nekaj mesecev dolgem premoru,” je še o pripravah Velike Nedelje povedal trener Uroš Krstič.

FOTO: RK JERUZALEM ORMOŽ

Komentarji