Simon Razgor se vrača domov!

Slovenski igralec Simon Razgor se je po nekaj letih tujine v beloruskem Meškov Brestu odločil za povratek v domovino. Starejši od bratov Razgor bo v naslednji sezoni okrepil slovenskega prvoligaša RK Maribor Branik in mu pomagal do zadanih ciljev v ligi NLB.


Simon Razgor je še včeraj odigral tekmo zadnjega kroga skupinskega dela Lige prvakov, ko je z 32:36 premagal skopski Vardar. Najboljši strelec v zgodovini Maribora se bo tako Štajercem pridružil v naslednji sezoni.

Simon Razgor: “Po poteku kariere smatram Maribor za domač klub. Tam sem preživel sedem let, ki so med najbolj plodnimi v moji karieri. Tam sem naredil res dober temelj za nadaljnja leta. Če logično pogledamo številke, se vse skupaj sklada. Sedem let sem bil v Mariboru, sedem let sem bil v Brestu, zdaj pa se znova vračam nazaj. Glede na leta je težko pričakovati, da bom v Mariboru odigral še sedem let, ampak se navkljub temu zelo veselim novih izzivov. V Maribor prihajam z miselnostjo, da se zame vse skupaj začne znova. Ne pričakujem, da imam zaradi preteklosti kaj kredita. Znova se bo treba izkazati in si priboriti naklonjenost soigralcev in vseh ostalih v klubu.”

Mihael Pisanec, poslovni direktor RK Maribor Branik:Simon je v svojem prvem obdobju v Mariboru pomagal postaviti čvrste temelje tega kluba. S svojim profesionalnim odnosom je prispeval ne le k identiteti moštva, temveč tudi k identiteti kluba. Počaščeni smo, da se vrača domov, v Dvorano Tabor, kjer bo v prihodnji sezoni znova navduševal s svojo igro, s svojo prisotnostjo v slačilnici pa pomembno prispeval k razvoju naših mladih igralcev.”

 

 

Komentarji