Škofjeločani zanesljivo do zmage v Ljubljani

Rokometaši Urbanscape Loke so praktično od začetka narekovali tempo tekme in zasebo Slovana podredili svojemu ritmu.  Prednosti, ki je znašala tudi 11 zadetkov gostje niso zapravili in domov odšli s suvereno zmago.


Po petih minutah srečanja so gostje iz Škofje Loke že pobegnili na zavidljivo prednost  5:1. Vodstvo je po zaslugi številnih napak Slovana v napadu le še raslo, odlično je pa je bil na strani Loke razpoložen Matic Pipp, ki je polnil ljubljansko mrežo in predvsem po njegovi zaslugi so gostje na odmor odšli z rezultatom 10:16.

Gostje so drugi polčas otvorili s serijo petih zaporednih zadetkov, zato je bil ob dvomestnem vodstvu 12:21 strateg Ljubljančanov primoran vzeti minuto odmora. Po njej je Slovan le zaigral malo bolj, a so na vsako svojo uspešno napadalno akcijo enakovredno prejeli tudi zadetek nasprotnikov. V 44. minuti so domači le stisnili tri uspešne napade in obrambe in se približali na -5, a je bilo za tako velik preobrat prepozno. Brata Pipp (Urban in Matic) sta bolj kot ne samostojno poskrbela, da se je do konca srečanja izid na semaforju pisal v škofjeloško korist (23-28).

 

Foto: RD Urbanscape Loka

Komentarji