Skromen in deloven rokometaš s tihimi cilji

Slovenjgradčani so bili zaradi okužbe znotraj ekipe s COVID-19 in posledično samoizolacije, primorani odpovedati tekmo s Koprom. Pri koroškem klubu so opravili pogovor z igralcem kluba Tilnom Grobelnikom in ga povprašali o tem, s čim si krajša čas v času karantene.


𝐓𝐢𝐥𝐞𝐧, 𝐬𝐢 𝐫𝐨𝐤𝐨𝐦𝐞𝐭𝐚𝐬̌, 𝐤𝐢 𝐣𝐞 𝐬𝐯𝐨𝐣𝐨 𝐬̌𝐩𝐨𝐫𝐭𝐧𝐨 𝐩𝐨𝐭 𝐳𝐚𝐜̌𝐞𝐥 𝐯 𝐬̌𝐚𝐥𝐞𝐬̌𝐤𝐢 𝐝𝐨𝐥𝐢𝐧𝐢 𝐩𝐫𝐢 𝐆𝐨𝐫𝐞𝐧𝐣𝐮 𝐢𝐳 𝐕𝐞𝐥𝐞𝐧𝐣𝐚. 𝐊𝐚𝐤𝐨 𝐬𝐞 𝐩𝐨𝐜̌𝐮𝐭𝐢𝐬̌ 𝐯 𝐦𝐞𝐬𝐭𝐮 𝐦𝐢𝐫𝐮, 𝐠𝐥𝐞𝐝𝐞 𝐧𝐚 𝐭𝐨, 𝐝𝐚 𝐥𝐞𝐭𝐨𝐬 𝐭𝐞𝐜̌𝐞 𝐳̌𝐞 𝐭𝐯𝐨𝐣𝐚 𝐝𝐫𝐮𝐠𝐚 𝐬𝐞𝐳𝐨𝐧𝐚 𝐦𝐞𝐝 𝐛𝐨𝐣𝐞𝐯𝐧𝐢𝐤𝐢?

“V Slovenj Gradcu je počutje na igrišču kakor tudi izven njega res odlično. Ne glede na to, da sem v ekipi med mlajšimi so me res lepo sprejeli tako navijači kot tudi soigralci.”

𝐕 𝐜̌𝐚𝐬𝐮 𝐩𝐫𝐢𝐩𝐫𝐚𝐯𝐥𝐣𝐚𝐥𝐧𝐢𝐡 𝐭𝐞𝐤𝐞𝐦, 𝐭𝐞 𝐣𝐞 𝐭𝐫𝐞𝐧𝐞𝐫 𝐒𝐨𝐯𝐢𝐜̌ 𝐤𝐨𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐥 𝐭𝐚𝐤𝐨 𝐧𝐚 𝐤𝐫𝐢𝐥𝐧𝐞𝐦 𝐤𝐨𝐭 𝐭𝐮𝐝𝐢 𝐳𝐮𝐧𝐚𝐧𝐣𝐞𝐦 𝐩𝐨𝐥𝐨𝐳̌𝐚𝐣𝐮. 𝐌𝐞𝐧𝐢𝐬̌, 𝐝𝐚 𝐣𝐞 𝐭𝐯𝐨𝐣𝐚 𝐩𝐫𝐞𝐝𝐧𝐨𝐬𝐭 𝐩𝐫𝐚𝐯 𝐭𝐚, 𝐝𝐚 𝐥𝐚𝐡𝐤𝐨 𝐳𝐚𝐢𝐠𝐫𝐚𝐬̌ 𝐧𝐚 𝐫𝐚𝐳𝐥𝐢𝐜̌𝐧𝐢𝐡 𝐢𝐠𝐫𝐚𝐥𝐧𝐢𝐡 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐜𝐢𝐣𝐚𝐡?

“Zagotovo je to nekakšen plus v moji igralski karieri, da lahko zaigram na večih pozicijah. Jaz menim da slovenski pregovor, ki pravi: “Več znaš, več veljaš”, se ti mora nekje obrestovati.”

𝐕𝐞𝐫𝐣𝐞𝐭𝐧𝐨 𝐤𝐨𝐭 𝐯𝐬𝐚𝐤 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐩𝐞𝐤𝐭𝐢𝐯𝐧𝐢 𝐬̌𝐩𝐨𝐫𝐭𝐧𝐢𝐤 𝐢𝐦𝐚𝐬̌ 𝐭𝐮𝐝𝐢 𝐭𝐢 𝐬𝐯𝐨𝐣𝐞 𝐳̌𝐞𝐥𝐣𝐞 𝐢𝐧 𝐧𝐚𝐜̌𝐫𝐭𝐞 𝐳𝐚 𝐯 𝐩𝐫𝐢𝐡𝐨𝐝𝐧𝐣𝐞. 𝐒𝐞 𝐯𝐢𝐝𝐢𝐬̌ 𝐜̌𝐞𝐳 𝐩𝐚𝐫 𝐥𝐞𝐭 𝐧𝐞𝐤𝐣𝐞 𝐯 𝐭𝐮𝐣𝐢𝐧𝐢, 𝐤𝐣𝐞𝐫 𝐛𝐢 𝐥𝐚𝐡𝐤𝐨 𝐝𝐨𝐤𝐚𝐳𝐨𝐯𝐚𝐥 𝐬𝐯𝐨𝐣𝐞 𝐫𝐨𝐤𝐨𝐦𝐞𝐭𝐧𝐨 𝐳𝐧𝐚𝐧𝐣𝐞 𝐚𝐥𝐢 𝐨𝐬𝐭𝐚𝐣𝐚𝐬̌ 𝐬𝐤𝐫𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐢𝐧 𝐩𝐮𝐬𝐭𝐢𝐬̌ “𝐜̌𝐚𝐬𝐮 𝐜̌𝐚𝐬”?

“Seveda, moja tiha želja je, da bi enkrat zaigral za kakšen evropski klub a to so zaenkrat samo tihe želje. Sam menim, da je treba ostati skromen in prav tako delaven, čas pa naj v tem obdobju opravi svoje.”

K𝐚𝐤𝐨 𝐩𝐨𝐭𝐞𝐤𝐚 𝐭𝐯𝐨𝐣 𝐝𝐚𝐧, 𝐳𝐝𝐚𝐣, 𝐤𝐨 𝐳 𝐞𝐤𝐢𝐩𝐨 𝐧𝐞 𝐭𝐫𝐞𝐧𝐢𝐫𝐚𝐭𝐞 𝐬𝐤𝐮𝐩𝐚𝐣 𝐳𝐚𝐫𝐚𝐝𝐢 𝐯𝐢𝐫𝐮𝐬𝐚?

“Trenutno smo v samoizolaciji tako da si dan krajšam predvsem z gledanjem filmov in igranjem računalniških igric. Tekom dneva opravim tudi program telesne pripravljenosti katerega smo dobili od trenerjev. Upam, da bo to čim hitreje minilo in, da se normalno vrnemo v dvorane in ponovno začnemo s tekmovanjem lige NLB.”

FOTO: Aljaž Sešel/RK Slovenj Gradec 2011

Vir: RK Slovenj Gradec 2011

Komentarji