Slovenj Gradec našel zamenjavo za Pajta

Slovenjgradčani so pred kratkim objavili novico, da klub zapušča Kenan Pajt, ki je bil velik del ekipe v ligi NLB. Mladi levičer se bo preselil v sosednje Gorenje Velenje, Korošci pa so bili po odhodu Pajta primorani najti zamenjavo.


Ekipa Slovenj Gradca je bila in bo tudi v prihodnji sezoni sestavljena iz pretežno mladih in domačih igralcev. V koroškem klubu gradijo na mladi in borbeni ekipi, ki je bila vedno zaščitniški znak igralcev v belo-modrih dresih.

Korošci so po lanskoletnem napredovanju v slovensko rokometno elito pod vodstvo Sebastjana Soviča, v letošnji sezoni Lige NLB prikazali dobre predstave in si zasluženo prigarali deveto mesto. Bojevniki za mesto miru se dobrih predstav nadejajo tudi v naslednji sezoni, v upravi kluba pa so po odhodu Kenana Pajta poskrbeli za okrepitev, ki prihaja iz Srbije.

Gre za Nemanjo Živkoviča, ki je od leta 2019 del srbske reprezentance in ima odlične izkušnje iz SEHA – Gazprom League, v Slovenj Gradec pa prihaja kot kapetan Rukometni klub Partizan – zvanična stranica. V Slovenj Gradcu menijo, da bo Srb ekipi prinesel izkušnje in navdih mladim igralcem.

💣💥 ZADNJA NOVICA 💥Tisti, ki ste si že prebrali članek iz družine #bojevnikizamestomiru v SGlasniku, zagotovo že veste,…

Objavil/a Rokometni klub Slovenj Gradec 2011 dne Torek, 05. maj 2020

Komentarji