Slovenska reprezentanca na vozičkih iz Egipta z bronasto kolajno

Slovenska rokometna reprezentanca na vozičkih se iz premiernega svetovnega prvenstva v Egiptu vrača z bronasto kolajno.


Slovenska reprezentanca na vozičkih je v boju za bron premagala reprezentanco Čila. Barve slovenske reprezentance so zastopali Matej ArhAljoša ŠkaperMilan SlapničarKlemen LokarJovita JegličDavid ŠkorjancTanja CerkvenikAnton Zakrajšek in kapetan Nenad Stojaković

“Iskrene čestitke celotni ekipi in štabu. Ta dosežek je rezultat izjemno dobrega dvomesečnega dela vseh izmed nas. Morda se sami niti še ne zavedamo, kaj smo dosegli,” navdušenja ni skrival selektor Barič in dodal: “Ko smo prišli na prvenstvo, smo videli moč ekip, zlasti Čila in Indije, ki smo ju pred tem smatrali za slabši udeleženki svetovnega prvenstva. Če se ozremo nazaj, smo lahko zato na naš dosežek še toliko bolj ponosni! Pred začetkom svetovnega prvenstva se morda nismo zadevali, da nam lahko uspe takšen dosežek. Hvala vsem, ki so nam stali ob strani, da smo lahko prišli do tega zgodovinskega uspeha!” je misli strnil kapetan Stojaković.

Za ekipo na svetovnem prvenstvu je skrbela in vodila ekipa: selektor Tone Barič, vodja ekipe Maja Užmah, tehnični vodja Jožef Jeraj in fizioterapevtka Azra Imamović. 

 

FOTO: INTERNATIONAL HANDBALL FEDERATION – IHF FB

 

Komentarji