Starc: ”Prostora za napake več ni”

Izjavi pred tekmo s strani Slovenj Gradca in Ormoža, ki se bosta jutri pomerila v 16. krogu Lige NLB. Korošci zasedajo 6. mesto, Prleki pa so 4 točke za njimi na 8. mestu.


Urban Starc, rokometaš Slovenj Gradca: “V petek nas čaka težka tekma proti vedno neugodni ekipi Jeruzalema Ormoža. Nasprotnike že poznamo, tako da vemo, od koder pretijo nevarnosti. Prostora za napake več ni, tako da se bo potrebno boriti od prve do zadnje sekunde, če želimo, da točke ostanejo doma. Rad bi povabil vse navijače in gledalce, da nam s svojo pomočjo pomagajo do nove zmage.”

Saša Prapotnik, trener Jeruzalema Ormoža: “Odhajamo na gostovanje k zelo kvalitetni ekipi, ki si ob koncu sezone želi uvrstitve na mesta, ki vodijo v evropska tekmovanja. Dovolj zgovoren podatek, da gre za težko gostovanje, kjer bomo morali odigrati eno boljših tekem v sezoni, če sploh želimo biti konkurenčni nasprotniku. Se pa v Ormožu veselimo tekme iz razloga, da je dvorana v Slovenj Gradcu vedno lepo polna, da je vzdušje pravo navijaško in da vsi skupaj lahko uživamo v lepem športnem dogodku.”

Foto: Aljaž Sešel

Komentarji