Številka 13 zakleta za rokometaše Zagreba

Rokometaši Zagreba tudi pod taktirko novega trenerja Ivice Obrvana ne najdejo prave forme v Ligi prvakov. Včerajšnji visok poraz proti Veszpremu je nova sol na velike rane v evropskem tekmovanju serijskega državnega prvaka Hrvaške.


Hrvati na včerajšnji tekmi proti Veszpremu niso imeli pravih možnosti. Madžari so tako odneseli deseto zmago v 14. dvoboju z Zagrebom. Hrvaški prvaki tudi po včerajšnji tekmi ostajajo brez točk v letošnji sezoni Lige prvakov. Veszprem je z zmago potrdil drugo mesto v skupini B.

HC PPD Zagreb – Telekom Veszprém HC 28:35 (11:17)

Zagreb ima v letošnji sezoni že tretjega trenerja. Po odpovedi Igorja Vorija je trenersko vlogo hrvaškega prvaka prevzel Vlado Šola, a nekdanji odličen vratar ni izpolnil pričakovanj. Slabi rezultati Šola so botrovali k novi zamenjavi na vročem trenerskem stolčku Zagreba, ki ga je prejšnji teden prevzel Ivica Obrvan, drugič po letu 2010-2012.

Obliž na slabe predstave Zagreba v letošnji sezoni Lige prvakov je odločitev Evropske rokometne zveze (EHF), da se v izločilne boje tekmovanja uvrstijo vse ekipe, a so realne možnosti za napredovanje Zagreba v četrtfinale minimalne.

 

FOTO: RK Zagreb FB

Komentarji