Stopar: “Vemo da vsaka točka šteje, zato gremo na zmago!”

Sobotne tekme 16. kroga se bodo pričele ob 16.15, ko bo na sporedu ljubljansko-mariborski derbi. Rokometaši MRK Ljubljane so septembra proti Braniku izgubili v gosteh, sedaj pa imajo na domačem terenu priložnost za maščevanje. 


“Definitivno nas v soboto čaka zanimiva in dobra tekma. Na parketu lahko pričakujemo borbo od prve sekunde naprej. Res je, da nam je v štajerski prestolnici zmanjkalo kanček sreče, zbranosti in uigranosti. Zato jim tokrat ne bo tako lahko, saj igramo doma in kot smo že pokazali v prejšnjih tekmah, nobenemu ni lahko v Ljubljani. Vemo da vsaka točka šteje, zato gremo na zmago,” je ljubljanske načrte razkril Žiga Stopar.

Zmage pa se nadejajo tudi pri Mariborčanih: “Čeprav smo jih doma premagali, se je izkazalo, da so Ljubljančani trd in dober tekmec, zato bo potrebno v soboto pokazati še boljšo predstavo kot v domači dvorani. S pripravami na tekmo želimo doseči, da jim preprečimo njihov hitri prehod iz obrambe v napad, hkrati pa moremo biti v napadu strpni in napadalni. To bo veljalo za vse, saj igrajo zelo čvrsto obrambo, zato bodo na tekmi odločali detajli in verjamemo, da se bomo na koncu veselili mi,” je pred tekmo povedal Jernej Hendl.

Foto: RK Maribor Branik

Komentarji