Šved že med sezono zapušča Leve?

Rhein-Necker Lowen in njihov vratar, Andreas Palicka bi se lahko razšla prej, kot je bilo predvideno. Po poročanju častnika Mannheimer Morgen, naj bi prišlo do predčasne prekinitve pogodbe. Po koncu sezone bi vratar v vsakem primeru zapustil klub in odšel v PSG.


35 letnik v zadnjem krogu proti Kielu ponovno ni bil v kadru svoje ekipe. Klub je na svoji spletni strani objavil, da je Palicka odsoten. Po podatkih blizu igralca, naj ta ne bi bil ne bolan, ne poškodovan, prav tako naj mu težav ne bi povzročalo koleno, s katerim je imel težave v preteklosti. Športni direktor kluba, je na vprašanje glede prihodnosti Palicke odgovoril, da za zdaj ne more dati nobenih informacij.

Palicka je svoj odhod iz kluba oznanil nekaj mesecev nazaj. Ob oznanitvi odhoda, je bilo nemalo neodobravanja s strani direktorja kluba. Sedaj je jasno, da prihaja do velikih trenj med igralcem in vodstvom kluba, a trpi celotni igralski in trenerki štab. Več bo gotovo znanega kmalu, a klub si ne more privoščiti, da Palicka ne bi igral zaradi sporov.

V klubu pa se vseeno pripravljajo na prezgodnji odhodo vratarja. Začeli so z iskanjem zamenjave do konca letošnje sezone.

Vir: Mannheimer Morgen

Komentarji