SVIŠ predstavil prve tri okrepitve

Rokometni klub SVIŠ Ivančna Gorica je letošnjo sezono 2021/22 končal na dvanajstem mestu in si tako izboril obstanek v ligi NLB. Cilj kluba je, da bi tudi v naslednji sezoni igrali v najelitnejši ligi v Sloveniji, zato so po odhodu nekaterih igralcev v ekipo pripeljali okrepitve. 


V svoje vrste je SVIŠ pripeljal Šmarčana Andraža Justina in Benjamina Cirarja ter mladega črnogorskega reprezentanta Marka Abramovića

Črnogorski reprezentant Marko Abramović se je do sedaj štiri leta kalil v Dobovi, kjer je igral za kadetsko in mladinsko ekipo, marca 2019 pa je debitiral v članski ekipi. Abramović je reprezentant Črne gore, s katero je osvojil drugo mesto na Mediteranskih igrah in prvo mesto na EP divizije B. 

Andraž Justin in Benjamin Cirar pa prihajata iz rokometnega društva Herz Šmartno, kjer sta začela svojo rokometno pot. Cirar je v svoji dosedanji karieri na 129 članskih tekmah dosegel 211 zadetkov, s čimer je bil pomemben člen ekipe Šmartna. Justin pa je na poziciji srednjega zunanjega nagajal nasprotnikom, kjer je v kar 170ih tekmah dosegel 868 zadetkov in bil motor ekipe. 

 

FOTO: Pavlin Janez

Komentarji