Teraš: “Zadovoljen sem z obrambo, v napadu imamo še rezerve”

Krka je po dveh uvodnih porazih zabeležila prvo zmago v novi sezoni Lige NLB, Dobova pa tudi po tretjem krogu ostaja brez uspeha. Čeprav končni izid kaže na dokaj izenačeno tekmo, pa so bili Novomeščani večino časa v prednosti in bi lahko na koncu slavili tudi s precej višjo razliko. Novomeška ekipa bo v prihodnjem krogu v soboto, 26. septembra, gostovala v Trebnjem, zasedba iz Dobove pa bo dan kasneje gostila Celje Pivovarno Laško.


Roman Zarabec, trener Krke:
“Te zmage smo si zelo želeli in fantom čestitam za prvi točki. Kljub številnim napakam smo tekmo srečno pripeljali h koncu, vendar menim, da bi obračun lahko rešili že veliko prej. Sedaj nas čakajo priprave za prvi derbi v sezoni, saj naslednji konec tedna gostujemo v Trebnjem.”

Benjamin Teraš, trener Dobove:
“Imamo težave s poškodbami, vendar to niso izgovori. Fantje so tako kot Krka dobro odigrali v obrambi. Ne bom rekel, da je bil naš vratar slab, je pa blestel novomeški vratar. Če zgrešiš več kot deset strelov, je tekmo res težko zmagati. Še enkrat ponavljam, da sem z igro mojih fantov v fazi obrambe zelo zadovoljen, le v napadu moramo v bodoče napade stoodstotno zaključevati. Ekipa Krke je naše napake v napadu izkoristila in zasluženo zmagala.”

FOTO: MRD Dobova

Komentarji