Tim Jerina: “S fanti obljubljamo borbo do zadnje sekunde”

V 6. krogu Lige NLB bo RD Herz Šmartno pred domačimi navijači gostili državne prvake, ekipo RK Gorenje Velenje. Rokometaši Šmartna so si v letošnji sezoni že priigrali eno zmago in sicer proti Slovenj Gradcu, tokrat pa bodo poizkusili štrene premešati še veliko bolj favorizirani ekipi Gorenja. Velenjčani pa se po slabšem vstopu v sezono pobirajo in so v nizu treh zaporednih zmag. Ta niz pa bodo poizkušali nadaljevati tudi nocoj.


Tim Jerina, igralec RD Herz Šmartno: 
“V šestem krogu k nam prihajajo aktualni prvaki Lige NLB, ki so na zadnjih treh tekmah visoko premagali Dobovo, SVIŠ Ivančno Gorico in Maribor Branik. S fanti smo dobro trenirali in obljubljamo borbo do zadnje sekunde. Vabim tudi vse navijače, da nas pridejo podpreti v domačo športno dvorano Pungrt.”

Kenan Pajt, rokometaš RK Gorenje Velenje:
“Danes nas čaka neugoden tekmec, ki je že dokazal, da se lahko kosa tudi z najboljšimi ekipami v ligi. Mi se tega zavedamo, zato ga jemljemo zelo resno. Želimo potrditi dobro igro iz prejšnjega kroga ter jo nadgraditi. Če se bomo držali dogovorjenega, mislim, da ne bomo imeli težav.”

FOTO: Blaž Bratkovič / RD Herz Šmartno

Komentarji