Tomaž Ocvirk: “Ritem je težek, naš cilj je jasen”

Danes se s tekmo med RD Urbanscape Loka in RK Celje Pivovarna Laško pričenja 3. krog tekmovanja v 1. ligi NLB. Tekma bo odigrana v dvorani Poden ob 19.30. 


 
Tomaž Ocvirk, trener RK Celje Pivovarna Laško, se zaveda pomembnosti vsake tekme: “Za nami je naporna tekma s Flensburgom, zato smo en dan v celoti posvetili regeneraciji igralcev, stroka pa je seveda že pripravila načrt za naslednji obračun. V skladu s tem se že zavzeto pripravljamo na tekmo z Loko, ki je v prvih dveh krogih pokazala svoje kvalitete. Te smo analizirali in jih moramo v sredo znati zaustaviti na igrišču. Če bomo odigrali tako, kot smo vse tekme do sedaj, potem verjamem v uspeh, a ne smemo si dovoliti podcenjevanja,” je napovedal popolnoma resen pristop strateg Celjanov. 
 
“Ves čas moramo igrati zavzeto, borbeno in tako kot znamo. V nasprotnem primeru si lahko hitro kaznovan, česar pa si v napornem ritmu tekem ne želimo in bomo naredili vse, da tekmo zmagamo. Še naprej naš cilj ostaja napredovanje v igri iz tekme v tekmo,” je razložil Ocvirk, ki bo v Škofji Loki z ekipo lovil tretjo zaporedno zmago v državnem prvenstvu.
 

3. KROG LIGE NLB

sreda, 19.30
RD URBANSCAPE LOKA – RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO

petek, 19.00
MRK KRKA – RD KOPER
RK TRIMO TREBNJE – RD RIKO RIBNICA

sobota, 18.00
RK MARIBOR BRANIK – RK GORENJE VELENJE
19.00
MRD DOBOVA – RK JERUZALEM ORMOŽ
19.30
RK BUTAN PLIN IZOLA – RK SLOVENJ GRADEC 2011

 

FOTO: Grega Katič / RK CPL
Komentarji