Tomić odločen, Radojkovič se ne predaja!

Danes nas ob 19. uri čaka drugi obračun 4. kroga lige NLB. V Trebnjem se bosta pomerila Trimo in Izola. 


Trebanjci so prejšnji vikend tesno izgubili proti Ribnici, Izolani pa so na derbiju novincev premagali Slovenj Gradec. Favorit tekme je jasen, a Izolani ne gredo v Trebnje z belo zastavo.

Fredi Radojkovič, trener RD Butan plin IzoleV Trebnje odhajamo s prvo zmago v prvenstvu. Dve točki proti Slovenj Gradcu sta mojo ekipo nekoliko razbremenili ake se psihološkega vidika tiče. Nekaj težav s poškodbami imamo, ampak mi odhajamo v Trebnje po čim boljši rezultat. Domačini se borijo za Evropo, mi za obstanek in kljub temu verjamem, da če prikažemo našo igro in tisti pristop, ki so ga fantje sposobni realizirati, je možno, da pridemo do novih točk.”

Pri Trebanjcih pa se Aleksandar Tomić zaveda, da je vlogo favorita treba potrditi na igrišču:“Čaka nas težka tekma z ekipo Izole, ki jo sestavljajo večinoma mladi igralci z nekaj izkušenimi. Igrajo zelo hitro v napadu, hkrati pa dobro tudi v obrambi. Mi sicer vstopamo v tekmo kot favoriti, a to moramo potrditi tudi na parketu.”

Ivan Vajdl, trener domačinov se zaveda, da ne gre Izole jemati z levo roko: “Izolani prihajajo k nam kot novinec v letošnjem prvenstvu. Dosegli so prvi dve točki na zadnjem srečanju, so mlada in perspektivna ekipa, začinjena z dvema izkušenima igralcema (Brumen in Božič, op.a.). Pričakujem tudi tokrat eno težko tekmo, nasprotnik bo dal vse od sebe, da ponovi uspeh proti Slovenj Gradcu. Imajo odličnega trenerja, mi bomo storili vse, da tekmo tudi dobimo.”

FOTO: RD BUTAN PLIN IZOLA

Komentarji