Trebanjci proti Madžarom v drugi dvorani

Vodstvo trebanjskega Trima je doseglo uspešen dogovor s ŠC Novo mesto o izvedbi prve tekme 2. kvalifikacijskega kroga EHF lige proti madžarskemu Balatonfurediju. Le-ta se bo odigrala v večnamenski športni dvorani Leona Štuklja.


Trebanjski levi so v prvem krogu kvalifikacij za Evropsko ligo uspešno prebili led proti portugalskim Belenensesom, ko so na obeh tekmah prikazali odlično igro in premagali Portugalce. V drugem krogu pa jih čaka tekma z madžarskim Balatonfurediju. Prva tekma proti Madžarom bo na sporedu v Sloveniji, po dogovoru trebanjskega kluba s ŠC Novo mesto pa bo odigrana v športni dvorani Leona Štuklja. Dvorana sprejme do 2000 gledalcev, a bo prisotnost gledalcev zaradi ukrepov NIJZ zmanjšana.

Prva tekma bo v Novem mestu na sporedu v torek, 22. septembra, ob 20.45. Drugo srečanje bo na Madžarskem odigrano v torek, 29. septembra, ob 18.45.

“Ker naša domača v OŠ Trebnje ne ustreza pogojem za organizacijo tekme 2. kroga kvalifikacij EHF lige, smo zelo zadovoljni, da smo se dogovorili s Šolskim centrom Novo mesto za izvedbo tekme v dvorani Leona Štuklja, ker je potrdila tudi EHF. Verjamem, da bomo v dvorani pripravili lep dogodek,” je za spletno stran kluba povedal predsednik Trima Anton Janc.

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Komentarji