Trimo napolnil mrežo Izolanov

Rokometaši Trima iz Trebnjega nadaljujejo s serijo neporaženosti v slovenskem državnem prvenstvu. Na gostovanju v Izoli so več kot prepričljivo ugnali domače moštvo, saj so napolnili mrežo Izolanov. Končni izid je namreč znašal 26-41.


Trimo je na parketu dominiral že od samega začetka. V 16. minuti so z golom Dina Hamidovića povedli s 3-11 in si tako že zelo zgodaj zagotovili praktično neulovljivo prednost. Gostje so v prvem polčasu vodili tudi že za 10, a so domači z dvema zaporednima zadetkoma ob koncu prvega polčasa znižali, tako da je po golih Andraža Velkavrha in Urha Jakoba Poberaja semafor kazal 13-21.

V drugem polčasu Primorci možnosti povratka niso imeli, saj je Trimo narekoval tempo igre in kot zastavo dosegal zadetke. Na koncu so se ustavili pri 41. golih, strelsko razpoložena pa je bila celotna ekipa, saj sta Anže Dobovičnik in Gal Cirar zabila po 5 golov, po 4 pa so prispevali Hamidović, Ozgur Sarka, Uroš Udovič, Darko Cingesar in David Didovič. Prvi strelec Izole je bil Velkarvrh z 10 zadetki.

Trimo se bo v naslednjem krogu doma pomeril proti mariborskemu Braniku, Izola pa bo gostovala v Ormožu.

Foto: RK Trimo Trebnje

Komentarji