Trimo postavil letvico zelo visoko

Za trebanjskimi rokometaši je že šesta pripravljalna tekma. Po tesnem porazu z Zagrebom so se varovanci Uroša Zormana pomerili s hrvaškim podprvakom Nexe Našicam in prikazali odlično igro.


Po tesnem porazu s hrvaškimi prvaki iz Zagreba so trebanjski levi tokrat ugnali Nexe Našice. Predstava Trebanjcev obeta zelo veliko in kaže odlično formo pred evropsko preizkušnjo na Portugalskem. Za fanti Zormana je šest pripravljalnih tekem, na prvi so zanesljivo ugnali Škofljico, nato še Dobovo in Ferlach, izgubili pa proti Krki in Zagrebu.

“Vedeli smo, da je NEXE zelo kvalitetna ekipa in v tekmo krenili resno ter osredotočeno. Na koncu smo zasluženo slavili in kar je najpomembnejše, smo dokazali, da se lahko z vsemi enakovredno kosamo,” je za klubsko spletno stran kluba povedal igralec Trima Dino Hamidović.

Trebanjci se bodo čez teden dni odpravili na Portugalsko, kjer jih čaka uvodna preizkušnja proti Belenensesom, ki je v lanski sezoni portugalskega državnega prvenstva osvojil četrto mesto.

PRIPRAVLJALNA TEKMA:
Sreda, 19. avgusta, ob 18.00 (Zaprešić):
RK NEXE Našice – RK Trimo Trebnje 28:33 (17:19)
RK NEXE Našice:
 Mileta 2, Mrđenović, Barišić-Jaman 2, Dumančić 1, Car, Buvinić 2, Radovanović, Vida 2, Severac 3, Pešić 3, Rodin 1, Bakić 3, Jaganjac 6, Pribetić 3; Trener: Hrvoje Horvat.
RK Trimo Trebnje: Tomić, Brana (1 zadetek); Rašo, Grojzdek 2, Kamnikar, Didovič 3, Dular, Dobovičnik 4, Florjančič 1, Hamidović 3, Kotar 1, Potočnik 5, Udovič, Grbić 3, Cirar 10; Trener: Uroš Zorman.

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Komentarji