Trimo predstavil še eno odmevno okrepitev

RK Trimo Trebnje je danes po dveh že odmevnih okrepitvah, predstavil še tretjo. V Trebnje se vrača občasni slovenski reprezentant Gregor Potočnik, ki je nazadnje nosil dres madžarske ekipe KK Csurgoi.


Potočnik, ki igra na poziciji levega zunanjega rokometaša bo tako v prihodnji sezoni le še zaostril konkurenco na tem položaju. Gregor Potočnik se tako vrača v Trebnje, saj je dres Trima nosil že v sezoni 2014/2015. Potočnik je z dolenjskim klubom podpisal enoletno pogodbo.

Gregor Potočnik, novi igralec RK Trimo Trebnje:
»Glede na to, da je epidemija koronavirusa ohromila rokometni svet in je Uroš Zorman prevzel RK Trimo Trebnje, sem se zagotovo želel vrniti v Trebnje. Tukaj sem se vedno dobro počutil, Trebnje je moj drugi dom. Menim, da sem se pravilno odločil. Cilji, ki mi jih je vodstvo z Urošem predstavilo, so se mi zdeli zanimivi. Verjamem, da je pred nami uspešna in zanimiva sezona. Gremo Trimo!«

Jure Višček, podpredsednik RK Trimo Trebnje:
»Vesel sem, da smo se uspeli dogovoriti za povratek Gregorja, ki se je v preteklosti že izkazal v našem klubu. Menim, da smo dobili velik kapital tako v obrambi, kot tudi v napadu. Verjamem, da se bo v našem moštvu hitro vklopil. Obenem menimo, da gre za zelo dobro okrepitev, glede na to, da se redno nahaja na reprezentančnih spiskih.«

OSNOVNI PODATKI:
IME IN PRIIMEK:
 Gregor Potočnik
DATUM ROJSTVA:
 22.8.1992
VIŠINA/TEŽA:
 196 cm/109 kg
DOSEDANJI KLUBI:
 RK Celje Pivovarna Laško (-2014), RK Trimo Trebnje (2014-2015), RK Celje Pivovarna Laško (2015-2016), RK Gorenje Velenje (2016-2018), RK PPD Zagreb (2018-2019), KK Csurgoi (2019-2020), RK Trimo Trebnje (2020-)

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Komentarji