Trimo pripeljal 20-letnega levega zunanjega rokometaša

Novice o krepitvi članskega kadra prihajajo tudi iz trebanjskega Trima. Za Dolenjce bo v sezoni 2020/2021 igral 20-letni Gašper Dular, ki igra na položaju levega zunanjega. 


Dular se je s z rokometom začel ukvarjati v RK Krškem, kjer je igral v vseh starostnih kategorijah, pri 17 letih pa je zaigral tudi za člansko moštvo. Debitiral je proti ekipi Črnomlja. Dular je nekajkrat prejel tudi poziv v mlado reprezentanco. V minuli sezoni v Krškem je bil osredotočen predvsem na igro v obrambi, kjer je izkoriščal svojo višino (195 cm). Glede na fizične predispozicije ima tudi dobre možnosti za igro v napadu, zato se je tudi odločil za prestop k RK Trimo Trebnje, kjer bo omenjene lastnosti še dodatno razvijal.

»Vesel sem, da prihajam v RK Trimo Trebnje. Gre za organiziran in ambiciozen klub, kamor sem prišel garati za minutažo in rezultat. Verjamem, da se bom dobro vklopil v ekipo. Gremo Trimo,« je za klubsko spletno stran povedal Dular. Trebanjci so svoje moštvo sicer že precej prevetrili, saj je trenerski stolček prevzel Uroš Zorman, prišli pa so tudi Matija Pandev, Žan Grojzdek, Jan Kamnikar, Gregor Potočnik, Ӧzgür Sarak in Luka Florjančič.

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Komentarji