Trimo upravičil vlogo favorita

V Mariboru so rokometaši Trima upravičili vlogo favorita in še poglobilo krizo Branika, ki zmage ne pozna že od meseca oktobra. Trimo je tako po dveh remijih vendarle vpisal novo zmago (26-32).


Nekoliko presenetljivo so bili rokometaši Branika tisti, ki so bolje pričeli srečanje. V uvodnih štirih minutah so nasprotniku zabili kar pet zadetkov, prejeli pa zgolj enega. Dominantne igre pa niso uspeli vzdrževati in razigrali so se tudi gostje. V 11. minuti so tako Trebenjčani po zaslugi zadetka Gala Cirarja prvič na tekmi poravnali rezultat (6-6), še v isti minuti pa je bil uspešen še Adam Seferović, ki je Trimo popeljal do vodstva. V naslednjih minutah smo lahko spremljali izenačen dvoboj na obeh straneh, do polčasa pa je Trimo nekoliko pobegnil (13-15), gostje pa so vodili tudi že s tremi goli prednosti.

Trebenjčani so tudi v drugem delu narekovali tempo, njihova prednost pa se nikoli ni spustila pod dva gola, Mariborčani so se še najbolj približali v 43. minuti, ko je Tadej Sok zadel za 20-22. Trimo v končnici ni imel večjih težav, da je tekmo pripeljal pod streho, končni izid je v 59. minuti postavil Alen Čulk. Za Trimo je kar 11 zadetkov dosegel Cirar, v vrstah Maribora je bil šestkrat uspešen Sok.

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

 

Foto: RK Branik Maribor

Komentarji