URADNO: Cvijić odhaja, kdo bo njegov naslednjik?

V RD Riko Ribnica so potrdili odhod Gregorja Cvijića, ki bo do nadaljnjega opravljal zgodlj funkcijo pomočnika selektorja Vranješa v moški članski reprezentanci. Kljub kratki avanturi v Ribnici je Cvijić ponosen na to, da mu je uspelo dvigniti ekipo.


“Vesel sem, da smo od mojega prihoda do konca sezone uspeli napredovati na lestvici in smo sezono končali med najboljšimi šestimi. Zato s ponosom zapuščam klub, ki za svoje ambicije potrebuje profesionalnega trenerja kar pa jaz zaradi službe ne morem biti, predvsem pa več dopoldanskih treningov ter močnejšo podporo lokalne skupnosti, kar v preteklosti ni bil slučaj. Pretekla sezona je bila žal v znaku korona virusa in vseh težav povezanih z njim. Rad bi se zahvalil vsem v klubu in okoli njega, v prihodnosti pa Ribnici želim čim boljše rezultate in ostajam njihov navijač,” je ob odhodu dejal Cvijić

Prav tako so se na izredno lep način poslovili v Ribniškem klubu z zapisom: “Po sezoni 2020/2021 se poslavlja tudi trener Gregor Cvijić, ki je člansko ekipo RD Riko Ribnica prevzel konec novembra, v času rezultatske krize in Covid-19 epidemije, ki se je takrat ravno bližala vrhuncu. S svojimi izkušnjami je v ekipo prinesel mir in trdo delo. Številne poškodbe igralcev in nenehne prekinitive prvenstva so vplivale na višjo končno uvrstitev, čeprav velja 6. mesto za osmi najboljši rezultat v 30 letni zgodovini tekmovanj v samostojni Sloveniji. Hkrati 6. mesto pomeni tudi osmo zaporedno uvrstitev članske ekipe med najboljših šest ekip v Sloveniji. Gregorju se zahvaljujem za izredno korekten odnos do igralcev in vseh rokometnih delavcev ter mu želimo veliko uspehov v slovenski reprezentanci v vlogi pomočnika glavnega trenerja.”

Ime novega trenerja naj bi bilo znano zelo kmalu. 

 

Komentarji