URADNO: Kristjan Horžen predčasno zapušča Celje!

Tako kot smo že včeraj poročali na našem portalu, je bilo govora o predčasnem odhodu slovenskega reprezentanta Kristjana Horžena iz Celja v veliki Rhein-Neckar Lowen. Danes je novico o predčasnem prestopu tudi uradno potrdil nemški klub.


Slovenski klub RK Celje Pivovarna Laško in nemški Rhein-Neckar Lowen sta se dogovorila za takojšnji prestop Kristjana Horžena, ki bi se naj nempkemu klubu pridružil šele v naslednjem poletju. Horžen se bo tako Nemcem pridružil že v sezoni 2021/2022 in bo Rhein-Neckarju na voljo v Bundesligi, ki jo bodo levi pričeli 9. septembra z gostovanjem pri TSV Hannover-Burgdorf.

“Imeli smo dobre pogovore s Celjem in veseli smo, da lahko Kristjana v tej sezoni pripeljemo v Bundesligo. Igralec je prispeval tudi k tej, zdaj zelo kratkoročni spremembi, “je dejala direktorica nemškega kluba Jennifer Kettemann.

“Res sem si želel takoj priti v Bundesligo, zahvaljujem se vsem, ki so omogočili, da se bodo moje sanje letos uresnićile,” je ob ekspresnem prestopu povedal Kristjan Horžen.

 

 

Komentarji