Urban Starc: “Najprej bi se rad zahvalil vsem navijačem, da so napolnili dvorano”

Rokometaši Slovenj Gradca so pred domačimi navijači uspeli točko odščipniti aktualnim super pokalnim prvakom, rokometašem Velenja. Tekma je bila izenačena od prve do zadnje minute. Petinštirideset sekund do konca srečanja so Korošci rezultat izenačili, Velenjčani pa so zapravili zadnji napad na tekmi, ki bi jim lahko prinesel dve točki.


Urban Starc, rokometaš RK Slovenj Gradec:
Najprej bi se rad zahvalil vsem navijačem, da so napolnili dvorano. Tekmo smo začeli kar v redu, nismo se ustrašili, igrali smo agresivno in v napadu zadevali. Prvi polčas je bil soliden, nato pa smo v drugem malo popustili in dovolili gostom da povedejo. Na koncu se je vse dobro izšlo, zasluženo smo si izborili točko.”

Martin Hebar, rokometaš RK Gorenje Velenje:
“Za nami je zahtevna tekma, s končnim rezultatom nismo zadovoljni. Mislim, da je rezultat posledica slabega začetka, ko smo naredili veliko napak tako v obrambi kot v napadu. Te napake smo potem ob koncu prvega in v začetku drugega polčasa popravili, ampak mislim, da je bilo to premalo.˝

Slovenjgradčani v naslednjem krogu odhajajo na gostovanje v Koper, Velenjčani pa na domačem parketu gostijo novomeško Krko.

FOTO: Aljaž Sešel / RK Slovenj Gradec

Komentarji