V 2. krogu lige NLB dvoboj očeta in sina

Nocoj bomo priča drugemu krogu nove sezone 1. lige NLB. Na Kodeljevem se bosta udarila povratnik med elito RD LL Grosist Slovan in RK Gorenje Velenje. Tekma pa bo prav posebna za trenerja gostov Zorana Jovičića in igralca Slovana Eneja Jovičića.


Gre za družinski odnos oče-sin, tekma pa bo za oba člana družine Jovičić prav posebna. Oba omenjena sta svojo kariero, Enej kot igralec, Zoran kot pomočnik trenerja, pričela v Kopru. Enej je v mlajših kategorijah igral z bratom Stašem, ki pa v novi sezoni nastopa za primorskega prvoligaša RD Koper. Zoran Jovičić je v takratnem Cimos Kopru opravljal delo pomočnika trenerja, zdaj pa opravlja vlogo glavnega trenerja pri RK Gorenje Velenje.

“To bo za mene seveda nekaj posebnega. Pričakujem težko tekmo proti favorizirani ekipi Gorenja. Seveda si želimo ustvariti dober rezultat ter pokazati, da smo kvalitetna in homogena ekipa. Zato pa je potrebno dobro odigrati vseh 60 minut,” je pred posebno tekmo zanj povedal Enej Jovičić.

“Pred tekmo sva si z očetom zamenjala le nekaj besed o tem kdo bo zmagovalec. Ter si zaželela srečo. Poraženca pa bo doma čakalo veliko zbadanja,”je še dodal mladi Jovičić.

LIGA NLB, 2. KROG:

LIGA NLB, 2. KROG:
Petek, 11. septembra, ob 18.30 (Športna dvorana Kodeljevo, Ljubljana):
RD LL Grosist Slovan – RK Gorenje Velenje

Komentarji