V izboru Adžića tudi Mavsarjeva

Selektor ženske izbrane vrste Dragan Adžić je razkril spisek rokometašic, ki so bile povabljene na priprave pred zadnjim delom pokala EHF Euro. 


Slovenke v prihodnjem tednu čakata dve pomembni tekmi s Črnogorkami. Tokrat bodo v dresu slovenske izbrane vrste manjkale štiri rokometašice. Poleg Lazovićeve in Hrvatinove, ki še nista pripravljeni za vrnitev, bosta manjkali tudi Maja Svetik, ki jo čaka operacija desne rame in Manca Jurič, ki je na sobotni tekmi Pokala Slovenije utrpela poškodbo kolena. 

V reprezentanco pa se znova vračata Ema Abina, ki je po rekonstrukciji križne vezi uspešno opravila rehabilitacijo in Tamara Mavsar, ki se vrača po porodniški odsotnosti. 

Dragan Adžić, selektor:Na pripravah z nami žal ne bo Svetikove in Juričeve, za katero se še ne ve, za kako zahtevno poškodbo gre. Obenem po poškodbah še nista nared Hrvatinova in Lazovićeva. Kljub temu verjamem, da se bomo na pripravah zbrali v bolj kompletni zasedbi kot marca. Ob tem sem prepričan, da bodo reprezentantke proti Črnogorkam izjemno motivirane in da bomo naredili še korak naprej v naši smeri, začrtani proti vrhu, ki nas čaka novembra na domačem evropskem prvenstvu.”

 

Komentarji