V Kopru zaključili s kadrovanjem za novo sezono

V Kopru so nocoj z uvodnim srečanjem pričeli s pripravami na novo sezono v ligi NLB. Na uradni spletni strani kluba so nocoj sporočili, da je klub s tremi novimi igralci zaključil s kadrovanjem ekipe za sezono 2020/2021. Pri obalnem klubu bodo pozdravili dva nova desna beka in nadarjenega vratarja.


V Koper se tako vrača stari znanec Dani Zugan. Visoki levičar se bo v primorski klub preselil iz mariborskega Branika, za katerega je igral v prejšnji sezoni.

Dani Zugan bo dvometrski tandem delil s Bosansko-Hercegovskim igralcem Draganom Pavlovićem. Visoki igralec se v Koper seli iz matičnega kluba RK Konjuh Živinice. Bosanski rokometaš bo barve Kopra branil dve sezoni.

Tretja okrepitev Koprčanov pa je mladi in nadarjeni vratar Luka Logar. Tudi Logar se podobno kot Dani Zugan seli na enoletno posojo iz strani velenjskega Gorenja.

Nejc Poklar – predsednik RD Koper: “Veseli smo, da lahko v našem klubu pozdravimo Danija, Dragana in Luko, tri okrepitve s katerimi smo zaključili sestavo prve ekipe za naslednjo sezono. Z vsemi tremi smo že nekaj časa dogovorjeni za sodelovanje, vendar žal zaradi zamudne papirologije – pri Draganu je celo še vedno odprtih nekaj stvari – tega nismo mogli prej objavit.”

FOTO: RD Koper

Komentarji