V priprave zakorakali tudi Novomeščani

Varovanci Mirka Skoka so v ponedeljek začeli s pripravami na sezono 2022/23. V letošnji sezoni bodo za razliko od minule nastopali v najelitnejši slovenski rokometni ligi. 


V novomeškem taboru se zavedajo, da bo sezona 2022/23 zelo naporna, zato se bodo poleg priprav udeležili tudi močnega turnirja v Ivančni Gorici ter odigrali 10 pripravljalnih tekem. Poleg tega, pa se obeta tudi mednarodni turnir, ki ga organizira MRK Krka. Na turnirju bodo sodelovale ekipe Kopra, Ribnice ter madžarska ekipa Csurgoi KK. 

Več kot očitno Novomeščane čaka zanimiv, a pester avgust. Njihov glavni cilj v naslednji sezoni je, da si zagotovijo obstanek v ligi NLB.

“S fanti si želimo čim manj stresno sezono. Naš glavni cilj je, da si kmalu zagotovimo obstanek. Dejstvo je, da prihajamo iz nižjega ranga tekmovanja, s fanti pa moramo našo kakovost sedaj potrditi še na igrišču, zaupanje pa pridobiti tako s strani publike kot tudi sodnikov. Sezona, ki prihaja, bo naporna, verjamem pa tudi, da bo v Marofu moč gledati izjemno kakovostne tekme,” je o ciljih za naslednjo sezono povedal trener Mirko Skoko. 

 

FOTO IN IZJAVA: MRK KRKA

Komentarji