V Trebnjem in Ormožu začetek 23. kroga Lige NLB

S tekmama v Trebnjem in v Ormožu se ta petek začenja 23. krog Lige NLB. Na Dolenjskem bo gostoval Koper, pri Prlekih Ljubljana. Oba dvoboja se bosta začela ob 19.30.


Petek, 19. april, ob 19.30:

RK TRIMO TREBNJE : RD KOPER

 
IZJAVI PRED TEKMO:
 
Tin Herceg, rokometaš RK Trimo Trebnje:
“V petek nas čaka tekma z ekipo Kopra, proti kateri smo pred dvema tednoma igrali v polfinalu pokala. V naši ekipi vlada odlično vzdušje, ki ga nameravamo ohraniti do konca sezone. Zavedamo se kakovosti nasprotne ekipe, ki so jo pokazali na zadnji medsebojni tekmi. Glede na zaključek tekme verjamem, da se nam bodo gotovo skušali oddolžiti in ponoviti dobro predstavo. Vendar mi ostajamo pri svojem načrtu, da osvojimo novi dve točki. Mislim, da smo se dobro pripravili in da lahko pričakujemo odlično in borbeno tekmo na domačem igrišču.”
 
Jaka Moljk, rokometaš RD Koper:
“Po dveh tednih se ponovno odpravljamo na gostovanje v Trebnje. Na tem dvoboju bo Trebnje sigurno nosilo vlogo favorita. Mi se na njih dobro pripravljamo in v tekmo ne gremo z belo zastavo. Zavedamo se, da bo tekma se težja kot tista v polfinalu pokala. Naredili bomo vse, da jih presenetimo in v Koper s seboj prinesemo dve točki.”
 

RK JERUZALEM ORMOŽ : MRK LJUBLJANA

 
IZJAVI PRED TEKMO:
 
Filip Jerenec, rokometaš RK Jeruzalem Ormož:
“Dejstvo je, da si poraza proti Ljubljani ne smemo nikakor privoščiti. Igramo na domačem igrišču, imamo kvalitetnejši igralski kader, motivacije po uspehu in uvrstitvi v Evropo nam ne manjka. Na žalost imamo nekaj težav s poškodbami, ki jih upam že do Ljubljane vsaj malo zakrpamo. Tudi tokrat si obetamo lep obisk trdnjave Hardek in lepe ter uspešne rokometne predstave iz naše strani.”
 
Luka Logar, rokometaš MRK Ljubljana:
“Odpravljamo se na vedno vroči Hardek, kjer nas čaka težka tekma proti domači ekipi. Pričakujemo hiter in kvaliteten rokomet, veselimo pa se polne dvorane in izvrstnega vzdušja.”
 
Sobota, 20. april, ob 19.00:
ŠRD ŠKOFLJICA : RK SVIŠ IVANČNA GORICA
RD LL GROSIST SLOVAN : RD RIKO RIBNICA
RD URBANSCAPE LOKA : RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO
RK SLOVENJ GRADEC : RK DOBOVA
 
Sobota, 20. april, ob 20.15:
MRK KRKA : RK GORENJE VELENJE
Komentarji