Velenjčani predstavili cilje za sezono, ki prihaja

Pri Rokometnem klubu Gorenje Velenje je bila danes na sporedu novinarska konferenca pred začetkom nove sezone. Poleg predstavitve ciljev in želje je sledil tudi podpis 4- letne pogodbe z generalnim sponzorjem, Gorenjem. 


Kot smo že pisali je s 1. julijem mesto direktorja prevzel bivši član velenjskega Gorenja, David Miklavčič, ki je v prvem delu konference predstavil rokometne cilje za novo sezono. 

“Glede ciljev v tej sezoni, mislim, da je vsem zelo težko reči, da bomo osvojili naslov državnih prvakov, kljub temu pa se vsi dobro zavedamo, da gremo vsi v borbo ravno s tem ciljem. Naša največja želja je pokazati borbo na igrišču na vsaki tekmi,”  je o ciljih povedal direktor David Miklavčič.

Na levi strani Davida Miklavčiča, pa je bil na konferenci prisoten tudi glavni trener Zoran Jovičić, ki je glede ciljev dejal: “O konkretnih ciljih pred sezono težko govorim. Tako kot vse sezone prej , bomo tudi v tej vsako tekmo analizirali posebej. V domačem prvenstvu imamo veliko konkurentov, ki imajo daljšo klop in bolj izkušene igralec, ampak mi imamo v sebi nekaj posebnega, nekaj kar nas žene, da se borimo za vsako željo in to je naša kvaliteta.” 

Poleg ciljev za prihodnjo sezono je trener velenjskih os, ki mu manjka le še superpokalna lovorika, komentiral tudi pripravljalno obdobje: Za nami je pripravljalno obdobje, ki smo ga dobro opravili. Fantje so že seznanjeni z mojim delom, ter delom vseh ostalih v trenerskem štabu. Nekoliko manj sreče imamo z novinci, ki se te dni borijo s poškodbami. Menim pa, da je ekipa dobro pripravljena in čaka na izzive nove sezone.” 

Prva tekma velenjske rokometaše čaka že to nedeljo, ko se bodo v Gornji Radgoni, pomerili z rokometaši Celja Pivovarne Laško za superpokalno lovoriko. 

 

FOTO IN IZJAVE: RK GORENJE VELENJE

Komentarji