Velenje ostalo brez najboljšega strelca

Pomemben član črno-rumenih, ki v mrežo nasprotnikov strelja kot za šalo, si je včeraj dopoldne huje poškodoval prst na levi roki. Matic Verdinek bo tako nekaj časa ekipo spremljal s klopi. 


Verdinek je to sezono, po pričakovanjih, začel zelo obetavno. Na obeh srečanjih v Ligi NLB je ekipi priigral največ zadetkov in obakrat pristal v stavku “najboljši strelec tekme”. 

Nesreča ni počivala v nedeljo dopoldne, ko si je Verdinek huje poškodoval prst na levi roki. Poškodba je zahtevala operativni poseg, ki ga je uspešno prestal. O povratku levokrilnega rokometaša je še prezgodaj govoriti, Verdinek pa bo v času okrevanja v dobrih rokah zdravniškega osebja. 

Janez Gams, direktor RK Gorenje Velenje: “Naša prva želja za letošnjo sezono je bila, da ostanejo igralci zdravi. Že po drugi tekmi smo bili obveščeni o novici, da si je Matic poškodoval prst. V tej fazi je še prezgodaj govoriti o Matičevem povratku. Vsi si želimo, da čim hitreje okreva. Z naše strani bo deležen vse pomoči in podpore, ki jo bo potreboval. Verjamemo, da se bo Matic vrnil še močnejši in boljši, kot je bil.”

Foto: Jurij Vodušek

Vir: RK Gorenje Velenje

Komentarji