Velenje podaljšalo pogodbo z mladim vratarjem

Mlad in perspektivni vratar Gorenja Velenja, Alen Husejnović (189 cm, 2001), bo tudi v prihodnje nosil dres črno – rumenih. Alen, otrok velenjskega kluba, je s klubom podpisal sodelovanje za vsaj tri sezone.


Husejnović je svojo rokometno pot začel v velenjskem klubu, ko se je v sezoni 2009/ 2010 pridružil selekciji mlajših dečkov B. Svojo pot bo nadaljeval v članski selekciji, v naslednjem letu pa bo še vedno bo pomagal mladinski zasedbi. Pri črno – rumenih ostaja vsaj do konca sezone 2022/ 2023.

S podaljšanjem sodelovanja je velenjski klub naredil še dodaten korak v smeri začrtane strategije, ki je usmerjena v pomladitev članskega moštva ter vzpostavitev močnega razvojnega centra za mlade talentirane rokometaše.

Rokometaš Gorenja Velenja, Alen Husejnović:
“S podpisom pogodbe se mi je uresničila dolgoletna želja. V ekipi so me odlično sprejeli, z vsemi se dobro razumem in vesel sem, da sem del ekipe. Najbolj pa sem vesel, da me oba prva vratarja v klubu cenita in mi dajeta nasvete, da postanem še boljši. Na treningih se bom še naprej trudil kot sem se do sedaj. S trdim delom, voljo in željo, verjamem, da lahko pridem daleč.”

FOTO: Jurij Vodušek

Komentarji