Velenje podaljšalo s pomembnim členom ekipe

Velenjski klub, ki je na pragu uvrstitve naslova državnega prvaka, je danes sporočil novico o podaljšanju pogodbe z Enejem Slatinekom Jovičićem. Mladinski reprezentant in sin Zorana Jovičića se je osjemu gnezdu pridružil letos januarja, s klubom pa je sklenil novo pogodbo do sezone 2022/ 2023.


Po odhodu Vladana Lončarja, ki se je preselil v novomeško Krko, so v Velenju morali najti ustrezno rešitev. Le-to so našli v igralcu Slovana in mlajšemu sinu trenerja Zorana Jovičića Eneju Slatineku Jovičiću. Z januarjem je v Gorenje iz Slovana prišel mladinski reprezentant.

Dvajsetletnik je svojo rokometno pot pričel v Kopru, kasneje pa nadaljeval v prvi ekipi LL Grosist Slovan, kjer je predstavljal pomembnega člana ekipe. Enej je pozornost RK Gorenja Velenja dobil že s svojimi nastopi v evropskem prvenstvu, na katerih je beležil odlične rezultate. Ob prihodu v Velenje se je Enej hitro ujel z ekipo in dokazal, da je kvaliteten in talentiran rokometaš. V RK Gorenje Velenje so tako naredili še dodaten korak k izgradnji odlične ekipe za naslednjo sezono.

Rokometaš Gorenja Velenje, Enej Slatinek Jovičić:
“Veseli me, da bom lahko še naprej član ekipe RK Gorenje Velenje. V prihodnje si želim, da bi s soigralci dosegali dobre rezultate in se še naprej tako dobro razumeli.”

FOTO: Jurij Vodušek/RK Gorenje Velenje

Komentarji