Velenje predstavilo še štiri rokometašice za naslednjo sezono

ŽRK Velenje nadaljuje s kadrovanjem ekipe za naslednjo sezono. Klub je v zadnjem tednu spročil novico o novuh rokometašicah, ki bodo barve kluba branile v prihodnji sezoni.


V Velenje se po nekaj letih tujine vrača krožna napadalka Adrijana Černivec. 26-letnica je bila v sezoni 2020/21 članica avstrijskega SC witasek Ferlach/Feldkirchen.

“Vesela sem, da bom ponovno igrala za Velenje in se že veselim pričetka nove sezone. Potrudila se bom, da bom s svojo igro pomagala ekipi, da bomo skupaj nadgradile uvrstitev v tej sezoni,” je svoja pričakovanja razkrila povratnica v Šaleško dolino.

 

Barve velenjskega kluba bo tudi v prihodnji sezoni branila Leila Dobrotinšek. Dobrotinškova, ki se je Velenju pridružila v lanski sezoni, tako v ekipi ostaja še eno leto.

“Vesela sem, da ostajam v Velenju, kjer se dobro počutim. S puncami se zelo dobro razumemo. Upam, da bom kmalu v celoti sanirala poškodbo in bom lahko z novo sezono ekipi pomagala tudi na igrišču,” je povedala Leila Dobrotinšek.

 

Velenje je podaljšalo tudi z domačinko Enis Tabaković, ki v klubu ostaja še eno sezono:
“Vesela in ponosna sem, da ostajam v domačem klubu, kjer se je vedno igralo s srcem. S puncami se odlično razumemo in verjamem, da bo tako tudi v naslednji sezoni,” je ob podaljšanju povedala tabakovićeva.

V velenjski klub se v prihodnji sezoni seli tudi Nika Oder. Po nekaj letih igranja v tujini se v rdeče-črno družino vrača Nika Oder. Nika je svoje prve rokometne koraka naredila v Velenju, kjer je v sezoni 2017/2018 igrala pomembno vlogo pri uvrstitvi v 1.A državno rokometno ligo. 

“Zelo sem vesela, da se z naslednjo sezono ponovno vračam v Velenje. Z nekaj novimi izkušnjami igranja v tujini bom po svojih najboljših močeh pomagala ekipi pri uresničitvi zastavljenih ciljev,” je ob vrnitvi povedala Nika Oder.

 

Komentarji